Yritys

Tarina

Kuten useimmat yritykset, myös Topliner syntyi perustajiensa ylevästä ajatuksesta uudistaa ja ravistella totuttuja toimintamalleja. Halusimme yhdistää uudella tavalla osaamisen ja johtamisen kehittämisen, sekä myynnin ja markkinoinnin toiminnot.

Lopulta tämä kaikki kiteytyi yritysten kohtaloiden muuttamiseksi.

Vain harvat yritykset ovat riittävän kyvykkäitä vaikuttamaan kohtaloonsa. Ei osaamisen tai kyvykkyyksien puutteesta, vaan siksi että olemassa olevan toteuttaminen vie kaiken ajan ja tarmon.

Kohtalo tottelee kuitenkin tekemistä ja siksi suunnittelemme ja toteutamme muutoksia yritysten tekemiseen tilanteissa, joissa olemassaolon oikeutus vaatii sitä. Siksi olemme olemassa.

Me ei olla konsultteja, jotka tulevat paikalle kertomaan miten asioita pitäisi tehdä. Emme käytä konditionaaleja, vaan sukellamme kumppanina suoraan syvään päähän ja osallistumme toimeenpanoon osana asiakasorganisaatioita. Arvojemme mukaisesti inhimillisesti, intohimoisesti ja innostuneesti.

1. Inhimillisyys

Ymmärrämme erilaisuutta, arvostamme ihmisyyttä ja uskomme yksilötason yhteyteen.

2. Innostus

Olemme innostuneita asiakkaamme asioista, ymmärrämme niitä ja vaadimme itseltämme enemmän kuin muilta.

3. Intohimo

Meille intohimo tarkoittaa sitä että olemme nöyriä työn edessä ja sitä että jaksamme päivästä toiseen ratkoa eteemme tulevia isoja ja pieniä asioita.

Topliner M20

Toplinerilla on kaksi toisiaan tukevaa strategiaa. Muutamme yritysten kohtaloita muotoilemalla myynnin malleja, tuottamalla yrityksiin pelikirjoja ja varmistamalla niiden toimeenpanoa osana asiakasorganisaatioita. Toplinerin toinen strategia on M20 strategia. Sen tavoitteena on edistää yritysten kasvua ja kotimaista omistajuutta.

M20 strategian myötä voimme alkaa vähemmistöomistajiksi yhtiöihin, joiden arvopohja on yhteneväinen Topliner arvojen kanssa ja joilla on uskottava näkymä kasvulle ja omistaja-arvon kehittymiselle.

Rakennamme omistusyhtiöidemme omistaja-arvoa kehittämällä niitä yhdessä muiden omistajien kanssa. Samalla syntyy synergiahyötyjä omistusyhtöiden ja muiden Toplinerin kumppaneiden välille.